Amin Sheikh: el somni d'un canvi als carrers de Bombay

Amin Sheikh: el somni d'un canvi als carrers de Bombay



Aquesta setmana a FP Bàsica estem preparant la visita de l'Amin Sheikh la setmana que ve a l'institut. Hem conegut la seva història i el seu projecte "Barcelona to Bombay Library Cafe" durant aquest curs i hem parlat a través de videos amb ell i altres joves de Bombay.

L'Amin va ser un nen del carrer de Bombay que amb 5 anys es va escapar de casa i va viure a l'estació de trens de la seva ciutat. Als 8 anys va anar a viure a un orfanat i gràcies a això ha pogut tenir una vida millor. Aquesta història ens ha emocionat i la setmana que ve el tindrem a l'institut, escoltarem la seva història i el coneixerem cara a cara.

Aquesta setmana estem preparant la seva presentació, com veureu al vídeo, perquè nosaltres serem els encarregats de fer-la. I els nostres companys de 2on de FPB i de CAM s'encarreguen d'altres coses com fer el cartell.

Ja hem après a dir Hola en hindi, tenim moltes ganes de poder saludar l'Amin amb un Namaste! i de poder fer-li mil preguntes.


Alumnes de 1r de FPBàsica


12/04/2018



 #Aprenemenpositiu, #Femsaltarlaxispa, #FPBasica, #FPBasicacomterius, Aprenem en positiu, Electricitat i Electrònica, Fem saltar la xispa, FP Bàsica Comte de Rius, Realitat Virtual immersiva, Mobile Learning Awards

#Aprenemenpositiu, #Femsaltarlaxispa, #FPBasica, #FPBasicacomterius, Aprenem en positiu, Electricitat i Electrònica, Fem saltar la xispa, FP Bàsica Comte de Rius,