La FP Bàsica a les Jornades de Bones Pràctiques

La FP Bàsica a les Jornades de Bones Pràctiques del Comte de Rius


El passat dimecres dia 21 de març l'Institut va celebrar el Claustre del segon trimestre. Per a finalitzar-lo es va organitzar una jornada de bones pràctiques docents, en el que els professors es convertien en alumnes. En ella hi van participar prop del 100 professors del claustre.

En la presentació de bones pràctiques docents i van intervenir diversos professors, entre els que destaquem el paper dels membres de l'equip docent de la FP Bàsica, explicant els seus projectes.

 Descobrint la Índia, A. Cardona i M. Martín (Dept.de Socials)

 Dels plànols 2D a la realitat virtual, N. Ferré (Dept. de Ciències)

 Millora de la seguretat i els riscos a l’aula taller, A. Nogués (Dept. de Fabricació Mecànica)

 Posem llum a les cadires de rodes, J. M. Ódena (Dept. de Manteniment de Vehicles), en col·laboració amb la N. Ferré (Dept. de Ciències)

 Avaluació competencial, S. Tena (Dept. d’Electricitat-Electrònica)


Equip docent

21/03/2018
 #Aprenemenpositiu, #Femsaltarlaxispa, #FPBasica, #FPBasicacomterius, Aprenem en positiu, Electricitat i Electrònica, Fem saltar la xispa, FP Bàsica Comte de Rius, Realitat Virtual immersiva, Mobile Learning Awards

#Aprenemenpositiu, #Femsaltarlaxispa, #FPBasica, #FPBasicacomterius, Aprenem en positiu, Electricitat i Electrònica, Fem saltar la xispa, FP Bàsica Comte de Rius, Realitat Virtual immersiva, Projecte de la FP Bàsica