Estem nominats!

ESTEM NOMINATS!



Fa uns dies uns vam explicar que ens havíem presentat una de les nostres experiències de l'aula Instal·lacions elèctriques: dels plànols en 2D a la realitat virtual ,  al concurs “Mobile Learning Awards 2018” en la categoria “Millors Experiències d’Aprenentatge amb Tecnologia Mòbil a l’Aula” de @mschools. Doncs avui us hem de dir que ha estat seleccionada com a una de les finalistes.

El proper dijous 1 de març, en el marc de la jornada “Changing Education Together” i dins del Mobile World Congress farem la presentació en públic de l’experiència. De moemnt hem estat preparant una mica de material, però des d'aquí volem agrair a l'organització i al jurat que hagi valorant positivament la nostra experiència. 

Sempre hem dit que #femsaltarlaxispa i que #aprenemenpositiu.

 Ara ens tocarà demostrar-ho davant d'un auditori.


El nostre agraïment als protagonistes d'aquest projecte (no hi són tots, ja que tenim dos anònims que no són massa amants de les fotos). Això no és cosa d'un sinó dels 9. Gràcies!




Núria Ferré

Ciència Aplicada

20/02/2018

#Aprenemenpositiu, #Femsaltarlaxispa, #FPBasica, #FPBasicacomterius, Aprenem en positiu, Electricitat i Electrònica, Fem saltar la xispa, FP Bàsica Comte de Rius, Realitat Virtual immersiva, Projecte de Síntesi