Els artistes convidats

ELS ARTISTES CONVIDATS


Sempre és un plaer que els ex-alumnes de la Formació Professional Bàsica (FPB) ens visitin al taller en el que van passar 2 anys. Si a més a més, aquests alumnes venen acompanyats per altres estudiants de cicles de grau mig, això ja és una sort! I si de regal venen amb instruments com una guitarra elèctrica i la seva veu, és que ja ens ha tocat la grossa!


 Els alumnes de primer de la formació professional bàsica han estat de sort aquesta setmana. Han tingut dues activitats alternatives en les que hem treballat per competències. Des de la FPB sempre s'ha intentat potenciar als alumnes en aquelles habilitats en les que destaquen, no només des de la vessant tècnica sinó també fomentant  la creativitat i la part més artística. Treballem a l'Aula molts dies amb música, els fem dissenyar i inventar, crear i dibuixar, ja que tots això els motiva i ajuda a aconseguir molts dels seus objectius.


No us volem xafar l'entrevista que publicaran els alumnes de primer, però si deixar palès en aquestes línies que els estem agraïts, molt! Què el fet de venir a parlar en primera persona de les seves experiències, i de demostrar que és poden combinar estudis i aficions com a estratègies per a canalitzar l'energia que els sobra, els ajudarà a aconseguir els seus objectius.

Gràcies al l'Àlex i a l'Ernesto per fer sonar les cordes de la guitarra, i Guille i al Toni per fer vibrar a la classe rapejant i enfrontant-se amb música als seus companys. Tots ells són o han estat alumnes de l'Institut Comte de Rius.

Us deixem amb enllaços a les seves actuacions a YouTube


LokoDrmt & ElReyGuimo - Y Que Más



Àlex Vallés i Ernesto Plazas a l'Actuació Sala Zero Tarragona (Desembre 2017)




Ells són Toni Arnau (@lokodrmt) i Guille (@reyguimo)  i a la guitarra Alex Vallés (@alex_vp_) i Guille Ernesto Plazas @ernesto_ryted


Gràcies per venir!



Anna Cardona i Núria Ferré

Societat i Comunicació i Ciència Aplicada

08/02/2018 darrer dia de #stjoanbosco2018

#Aprenemenpositiu, #Femsaltarlaxispa, #FPBasica, #FPBasicacomterius, Aprenem en positiu, Electricitat i Electrònica, Fem saltar la xispa, FP Bàsica Comte de Rius, Exalumnes, Música